fbpx
1578994179 20191227 BW Huawai 0488 scaled

Huawei Freebuds 3 ile Şehrin Gürültüsünden Uzaklaşın

Huawei FreeBuds 3 ile
şehrin gürültüsünden uzaklaşın

Sunduğu fırsatlar, hizmet türlerinin çeşitliliği, geniş kariyer olanakları ve daha pek çok avantajıyla büyük şehirler pek çoğumuzu cezbetse de elbette şehirlerde yaşamanın bedelleri de var: Yoğun trafik, koşan kalabalıklar ve yüksek gürültü. Çoğumuz gürültüden kaçmak için kulaklıklara sığınırken Huawei, yeni nesil kulaklığı FreeBuds 3’ün dünyanın ilk açık tasarıma sahip aktif gürültü engelleme özelliğiyle bu soruna iddialı bir çözüm sunuyor. 

Çevremizdeki istenmeyen sesler, günlük yaşamımızda bizi her taraftan çevreliyor. Özellikle şehir hayatında her yerde karşımıza çıkan gürültüler, dinlenmemize engel olarak sağlığımıza da zarar veriyor. Günlük yaşamda bizi en çok rahatsız eden sesler ise alarmlar, inşaat sesleri, trafikteyken etraftan işittiğimiz sesler ve kalabalık ortamdaki insan sesleri olarak karışımıza çıkıyor. Bu noktada Huawei FreeBuds 3, dünyanın ilk açık tasarıma sahip aktif gürültü engelleme özelliğiyle şehrin içinde kendinize özel bir alan yaratmanıza olanak sağlıyor.


Huawei ile gürültü kirliliğini hayatınızdan çıkartın 

Huawei, FreeBuds 3’ün geliştirilmesi aşamasında gürültü sinyali verilerini birçok farklı senaryoda analiz ederek sinyal özelliklerini sınıflandırdı ve kategorilere ayırdı. Huawei, Kirin A1 yongası için gelişmiş bir Ses Dijital Sinyal İşlemcisine sahip. Yonga, ses işleme frekansında sunduğu 356 MHZ’e varan oranları ile endüstriye öncülük ediyor. Hassas ve gerçek zamanlı 3A çağrı gürültü azaltma algoritması, HUAWEI FreeBuds 3’ün diğer tarafın daha net duymasını ve yüksek kaliteli bir çağrı deneyimi yaratmasını sağlamak için çevre gürültüsünü etkin bir şekilde azaltmasını sağlıyor.

HUAWEI FreeBuds 3, hem çağrı gürültüsünü azaltma hem de gerçek zamanlı aktif gürültü azaltma özelliğini destekleyen ilk Open-fit TWS kulakiçi kulaklık. Kulak kanalının simülasyonuna dayanarak, gürültü azaltma sinyalinin çıkış frekansı ve yoğunluğu, farklı kulak kanalı şekilleri için ayarlanarak aktif gürültü azaltma etkisi elde edilir. ANC işlevini açmak / kapatmak için sol kulakiçine hafifçe vurularak, kalabalık metroda veya gürültülü bir restoranda bile kristal netliğinde müziğin keyfi çıkartılabilir. HUAWEI FreeBuds 3, siyah ve beyaz renk seçenekleri ve 1.099TL tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatıyla kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

» İlgini çekebilir  Adobe Photoshop, NVIDIA ile yapay zeka için iş birliğine gidiyor